Compania noastră

Global Audit Services este o firmă de servicii profesionale de audit și contabilitate dedicată sprijinirii clienților în gestionarea afacerilor. Echipa noastră este formată din consultanți certificați să ofere servicii la standarde etice și profesionale cerute profesiei.

Participarea noastră continuă în organizațiile profesionale extinde baza noastră de cunoștințe oferind astfel perspective noi și o abordare proactivă a serviciilor oferite clienților.

Credem că putem avea succes doar în comunitate și prin urmare dedicăm toate resursele pentru a menține prosperitatea clienților pe termen lung. Accesul la un expert contabil de încredere îți oferă posibilitatea de a lua decizii mai bune și de a economisi cel mai valoros activ: timpul.

Contactează-ne astăzi și află cum echipa noastră te poate ajuta să iei decizii de afaceri mai informate și să conduci afacerea cu succes și fără stres!

 

 

Vreți să aflați mai multe despre noi?

Global Audit Services este o companie înființată în anul 2018 cu scopul de a ajuta companiile românești să se dezvolte și să crescă împreună cu ele.

Despre noi - Echipa de experți

Angajament: Dedicăm multe ore pentru a fi la curent cu cele mai recente modificări legislative.

Succes: Construim succesul prin dedicarea față de clienți, colegi si comunitatea noastră

Integritate: Acționăm în mod onest și etic.